Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koffein

Tunga ögonlock
stängda som rullgardiner
späker sig från ljuset
rostiga ledband
fyller rummet med ljud
gammal man
sargad som Salming
livegen ödets kastvindar
väcks till liv









Fri vers av Olleigrinden
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-21 14:38



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Livseget porträtt av erfarenheten.
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Olleigrinden
Olleigrinden