Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidsommar - [Haiku]

 

 

Midsommarstången,

en fallos klädd i grönska,

gör vuxna till barn.

 




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-21 15:56



Bookmark and Share


  Briza media
Haha så sant!
2020-06-20

  Öknens Ros VIP
Hur många vet om historien bakom "stången". ;)
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP