Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar dig allt

Tiden som passerat,
Är halva våra liv,
Sedan vi kysstes en natt,
Var du än är, önskas dig frid,

Att vara tonåring och kär,
Är svårt, känslorna var starka,
Att förlora dig är det första minne av att hjärtat skarvats
Vart är du nu? Och vad är det du bär?

På sociala medier ser du lycklig ut,
Din fästman är en hunk,
Jag har ett hopskrynklat papper som ska vecklas ut,
Vi var 14 år, och for runt den där natten, kylan var tung,
Du fann värme i min famn, och jag i din,
Du var min första kärlek, 14 år ung,
Åh, du fina vad jag hoppas att lyckan är din.




Fri vers (Fri form) av Preech
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-21 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preech
Preech