Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnatt


Då natten fortfarande är ljuv
finns en längtan till

En där du står
och jag framför åt dig en dikt

Det lyser ett blått ljus i natt
det är blommornas natt
kransarnas kvällning
och Romeo och Juliets

Det var en natt av hägringar
av lust
av det som skedde
det som kunde skett
som såg kvällen med mig

Det var natten då alla färger rymdes
i ett enda mörkblått skimmer
av längtansfullt ljus

och i morgon vaknar du o jag
och så fröken Julie




Prosa av Rodin
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-22 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rodin
Rodin