Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista månen






Ett träd
i sovrumsfönstret.
utan fågelsång.

Som jag
utan ansikte
i spegeln.

Som ett hav utan
vatten
som en sallad
på botten,

sträcker sig
handen ut
och fångar en
vindpust.

Talar
som till eko

av något som
lämnat oss kvar.










Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-23 09:08



Bookmark and Share


  Nanna X
Ödsligt vacker! Träd vet så mycket. Jag har en fantastisk pil utanför mitt köksfönster här.
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg