Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bara skriva



Den där känslan
som inte går att skaka av sig
den gör sig påmind på morgonen
den spökar i natten

känslan av att skriva av sig
att måla en fresk, ett Michelangelo
Ett Rafael

Så, sitter jag här och trycker på knappar som gör ljud ifrån sig
jag skapar ingen David, ej heller målar jag det Sixtinska kapellets valv

Men det är dock så underbar ljuvligt
att trycka
på tangenterna




Fri vers (Prosapoesi) av Rodin
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-23 16:09



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Du fångar känslan, tycker mycket om melodin!
2021-02-01

    Lena Staaf VIP
Den känslan som de flesta av oss här delar, en djup glädje att skriva!
2019-07-04

  Larz Gustafsson VIP
Håller med!
Om man skulle nå fullkomning i sitt skapade fanns det inget kvar att eftersträva.
2019-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Rodin
Rodin