Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlaren


Samlade på moln
Som länge skymde sikten
Men ändå lät solen skina
ostört där bakom

Samlade på fri sikt
och vackrare vyer
Liksom orden/meningarna
Både de hårda och mjuka

Säger inte mycket
Om molnen jag så länge
Samlade på

Men någon gång blir
kanske den första




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-24 17:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=W_kH-PY1gqA

2019-06-24

  Larz Gustafsson VIP
"Lugnare vatten
Makligare sjö
Och vid horisonten
lycksalighetens ö"
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP