Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

At göra natt till dag


Att göra natt till dag
I dvala under ytan av
sammet

Se gryningshänder
forma svalor av
spröda vita papperslakan
Att hålla i kupade
händer en stund

För att sedan
ge fart åt...
Kasta ur boet
Låta ta höjd

Mot morgonrodnaden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-25 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP