Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In silence...

 

 

the sound of your soul

spoken to me

when rainbow mingles with summer meadow 

peaceful mind returns




Fri vers av Rise Little One
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-26 09:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-06-26

    ADI Nehlin
Så vackert
2019-06-26

  Quasimodo
Ett samtal mellan själar och hjärtans kärlek, i viskningar och rop
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One