Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot din tinning


Ett trummande regn
mot din tinning

När tankens flykt
far mot otrygghet

Fastän solen skiner

Återigen visan
den återkommande

Den om allas väl
Som ingen verkar
råda över

När tilliten brister
och regnet fortsätter
bulta mot din tinning

Fastän solen skiner





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-27 14:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om hur det kan vara att leva, känner igen mig i din text!
2019-06-28

  Stay Golden
När jag såg ''Mot din Tinning'' så trodde jag först kära Lottie hade börjat med gangster-Rap ;) :P <3
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP