Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där sången


Du kom som en morgon

fyllde luften med sken jag bara skådat i gryningar.

Du hälsade glatt på mig, sträckte fram handen, "hej".

Du är mig ett minne, ett underbart sådant;

och jag vill sjunga för dig, sjunga för dig

den där sången




Prosa av Rodin
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-28 09:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart Rodin, bara så vackert!
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Rodin
Rodin