Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moment fucking 22

Kvällen innan man ska dejta någon annan men febrilt tänker på den man dödskär råkade ligga med för fem och en halv vecka sen men som väntat visade sig vara den mest dödfödda förhoppning man kanske någonsin haft.

Då är stenbumlingen i magen på plats liksom den skärande ostämda fiolen i bröstet och man funderar på när livet ska gå vidare och morgondagen har man redan dåligt samvete för som till viss del kompenseras av att man hört på omvägar att den imorgon alldeles för nyss kom ur ett långt förhållande och eventuellt (också?) är på reboundstråt.

Så hur ska man komma över någon om man inte går vidare och hur ska man gå vidare om man inte kommit över någon. Moment fucking 22.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-30 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden