Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Mars en kväll som denna.




Det är snart som på Mars, tänker hon
när hon står och tittar ut i kvällen.

Hon tänker att något ligger där skymd
under en glimrande vacker sten

och att det snart kommer att bli upptäckt
av en främmande civilisation, likt vår.

Det är en skön kväll
och hon vet vad allt är på väg någonstans
även här, hos oss en kväll som denna.






Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-01 11:08



Bookmark and Share


    All my ghosts
Häftigt perspektiv, och varje rad är liksom förtrollad av en enastående formuleringskonst.
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg