Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självsam

Som jag hade velat dela
Strömmarna på djupen
Landen under längtan
Loden över strupen

Rörelsens förändring
Tyngdlöshetens kraft
Venernas förgrening
De sjökort som vi haft

Viskningarnas saknad
Dödsföraktets skär
Ropen från en drunknad
Som ekade just där

Striden under ytan
Blicken vänd mot skyn
Sekunderna i stunden
Hoppet om försyn

Skikten mellan vatten
Mosaiken av ett liv
Sinnenas försköning
Förmätenhet naiv

Så andas ännu lågan
Så simmar ljus ändå
Flyter i förväntan
Men dina ögon - är för blå




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-01 12:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en gobeläng med många fina inslag i varpen!
2019-07-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att få vara med
i det som är
i det som bar
nå´t kanske kvar
om inte ju minnet
en massa spar...


2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP