Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lynchad libido

 

 

En lynchad libido 

sträcker ut sitt självhat;

öppnar sig för Allt och Alla

som kan nära självföraktet

med särade ben.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-02 18:36



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Och titeln, ja titeln är ju bland de vackraste ja sett.
2019-07-02

    Lars Gullberg
Fan svart om satan självt. Men fan så bra du är på sätta människan i ord.


2019-07-02

    ej medlem längre
Snälla söta vad sorglig den var
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP