Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genesis och pollen

Blåste vi, var frön en gång
Där vart och ett var allt
Som riddare mot svanesång
I sädeskorns gestalt

Ur djup som ögat välva
Dit tidens vagga stå
Sågs andevingar skälva
Som blomstertid ska nå

Var möjlighet en musa
Från himlakroppars sfär
Som svindlande berusa
Det nu som du är här




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-04 13:34



Bookmark and Share


  danne //
Glad å lite blött om näsa blir man på ett skojigt sätt några tårar följer gärna med
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP