Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dialog i all sin korthet. En dialog som leder mot.


Otrohet?

 


 


 


Hon frågade jag svarade


Du är så vacker


Du ljuger


Nej


Tänker du på det ofta


Vad


Att jag är vacker


Det vill jag inte säga


Varför


Det skulle inte kännas rätt


Mot din fru


Ja


Jag kommer inte berätta


Fast det känns inte rätt


Jag tycker du är snygg


Varför säger du så


För att jag tycker det


Men


Min man vet inte


Vad


Att jag vill ha dig


Men snälla säg inte så


Tycker du att jag ska ljuga


Ja det skulle kännas bättre


Men jag kan inte


Varför gör du såhär


Det har jag sagt, jag vill ha dig


Men det kommer inte hända


Jo det kommer det, jag ger mig aldrig


Fast jag älskar min fru


Det vet jag


Men


Det jag vill ha det tar jag


Sluta


Vill du ha en massage


Va nej


Men du klagar ju alltid på dina stela axlar


Ja


Jag kan hjälpa dig, ta av dig tröjan.


 


 


 




Prosa av ingenmening
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-04 16:31



Bookmark and Share


  danne //
Det oskyldiga
innan regnet faller ner
så mycket annat som
spelats bort
ord är märkligt
starka djärva
där de hoppar in
i rätt
sammanhang .
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening