Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”I was afraid to be alone, now I’m scared that’s how I like to be” - Azure Ray


Skönmålat engångsligg



 

 

Dina kyssar är cirkelsågar

som delar mitt hjärta i två beslut:

"Ta för mig",

och: "Borde lämna dig".

 

Som snöslask i tamburen

brinner du till och försvinner

till tonerna av min andedräkt

som just vaggats till drömlös sömn.

 

Jag rannsakar mina illusioner,

inbillningen om ett partnerskap

och inser att sådant är befängt

när man inte ens står ut med sig själv.

 

Så jag vet att du aldrig har funnits

och aldrig kommer att återuppstå.

Du är blott ett skönmålat engångsligg

som pågått allt för länge.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-04 21:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas detta inte är verkligheten för någon ända av oss.
2023-07-04

  Mockasinet
Fyfaan! Fyfan där satt den rejält. Du sparkar mig i magen med dina texter! - o jag älskar det.
Precis det behövde jag få läsa precis nu. Wow!
Den ska jag läsa upp för min sambo. Är så totaltjävlaslutsedanlängealltså.
En tvåsamhet i kärlek.... wow... -NOT!! Baaahahaha!

-Försök att älska dig själv fort som fan o så in i helvetes mycket, innan någon får fast dig.

Kram

2019-07-05

    Lena Staaf VIP
Härligt språk som alltid.
2019-07-04

    ej medlem längre
Åh herregud vad sorglig. Får tårar i ögonen! Kyssar som är cirkelsågar. Du har ett läckert språk!
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP