Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrala Svedala

Att integrera
måste vi prioritera,
för vår integration
måste stå i proportion
till vår migration.

I en lång vårdkö
hinner man flera gånger dö.
Helt i onödan -
åtgärder är självklart värt mödan.

Fråga gärna om försvaret,
för svaret är givet:
För ett dåligt försvar
finns inget försvar.
Skjut på fienden -
inte på finansieringen!

Läget när det gäller bovar
gör att man bävar.
För att få ordning på krisen,
förstärk bland annat polisen!

Pisa behövs inte för
att se vartåt skolan lutar.
Det räcker inte med munläder -
det krävs konkreta åtgärder.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-05 17:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är den skrala sanningen om Svedala...önskar att det vore annorlunda...
2019-08-17

    Lena Söderkvist VIP
Kan bara hålla med.
2019-07-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ge skrivgöra till
andra, låt polisman
sköta det han bör...
Regering borde lyssna
till folket, som de säger
ej far illa, men det de ju
hela tiden gör, nu oordning
i riket som alla stör. Oskyldiga
ju dör... Är regeringen med
oss eller vill de att fler dör...


2019-07-09

  M.Eta
Bra skrivet om den usla politiken i vårt land!
2019-07-08

  soligajag_1 VIP
Mycket kloka rader om landets väl och ve, mycket av olika ’åtgärder’ behövs ske!

2019-07-06

  Bibbi VIP
Applåder!
2019-07-06

  limerick
Kloka ord om tillståndet i landet.
2019-07-06

  Maria Sundelin VIP
Vi måste se allas värde
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck