Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som nu

 

 

blixtsnabba slutaren

snittar ur tiden

dessa frusna sekvenser

av ögonblick

släpper in dem

emballerar

sparar

att lagras inför slutförvar

upplevelsers nålstick på vägen

i kartans totalitet

 

om

tänk om

något annat

 

som svarar

motsvarar

en blinknings irritation

ett styng

från ögonvrån

till mellangärdet

där fjärilsfladder och tordyvelbrum råder

hjärttrakterna driver livets kontinuum

gråhet i pina och underbaras kortvaro

 

födslosmärtorna värker fram väven av tillvaro

jag förblir här

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-07 12:30



Bookmark and Share


  Roger VIP
Suveränt!
Livet är så mycket större än en selfie!
2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg