Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dikt försvinner


Ingen dikt man
går på håller
hela vägen fram

Den suddas ut

Steg för steg

Klunk för klunk




Fri vers av bojohansson
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-08 03:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Cool!
2019-07-08

    ej medlem längre
Vacker! Och ett ovanligt grepp! Kommer att läsa den flera gånger!
2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

bojohansson
bojohansson