Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hosta sönder mitt ansikte



Jag tänkte att…
Hur kan du hosta sönder hela ditt huvud varje natt?
Det måste seriöst vara skillnaden med cool-kool skit.
Låter för jävligt. Får mig att tänka. Ge fan i det.
Dö bara. Du röker ju ändå varje natt och morgon.
Jag har astma. Du är 110 och jag 33.




Fri vers (Fri form) av bojohansson
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-18 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bojohansson
bojohansson