Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kris i Paris



Herren ger och herren tar
Ingen kris i Paris
Bara lugn och roliga broar
Var och en kollar i sin egen talrik
Jag slog sönder hans tänder och skämdes över mina egna
Det där lät lite väl som kaos
Både herren och Paris tar en andningspaus
och tittar i sin kris och herre på var sin sida




Fri vers av bojohansson
Läst 52 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-21 00:07



Bookmark and Share


  Foohexa
Sirap I pariS
2023-12-21
  > Nästa text
< Föregående

bojohansson
bojohansson