Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag ska bli en astronaut

Jag ska bli en astronaut
när jag blir stor
stanna på månen
där drömmarna bor
Du kan väl till mig vinka
den klaraste av natt
så ska jag tillbaka blinka
med den vackraste stjärna
jag får fatt.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-08 17:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) vacker rytm, poesi och bild
2019-08-10

  Fulbergarn
Ja!
2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP