Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som sagt, kaotiskt här. Besvarar inlägg, dikter, mess och sådant när demonerna tagit semester.


Fast i pappas makt - [haiku]

 

Fast i pappas makt:

han punktmarkerar din sorg

så den ej sinar.




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-09 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en spik rakt in i smärtpunkten.
2019-07-09

    ej medlem längre
Pappa Gud kan Fucka!
2019-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP