Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst sen vinter

Det är höst i luften
Fast mitt i sommaren
På botten av mitt hjärta
Skvalpar du fortsatt omkring

Men allt är övergående
Och om inte förr
Fryser vinterns permafrost
Allt som inte blev vi




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-09 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden