Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde dig som fjäril

Jag drömde dig i drömmars regn
Där flög du som en fjäril fri över sommaräng
Bland blommors blad och knoppar
Att till sist pollinera min förruttnade terräng
Det är svårt att fånga den man blir kär i
Ty i drömmen flög du likt en fjäril

I drömmen så fanns bara vi två
Men när jag vaknade kom jag att tänka på
Alla de andra nära som kära
Vi lärt känna sedan vi var små
Men i drömmen får de inte rum
Ty jag drömde dig i en fjärilsdröm

Så många vackra drömda ord
En vacker evighet på min drömda jord
Jag fick kämpa mot gryningen
Den får drömmen tillintetgjord
Men du snart skymmer det igen
Då flyger du vidare på färden, min vän





Fri vers av CF
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-27 08:26



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
fin fint rimmar, gillar det jag läser
bra
2006-06-29

    Tinna
Man får mersmak...
2006-06-28

    Tinna
Du skriver så klockrent. Det går ett spår rakt igenom texten från början till slut, det är poesi minsann!
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

CF