Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I balans nu.

Vid närmare eftertanke eller
efter tid som passerat.
Känns bättre nu, pillar inte på såret.
Tid. Går.
Bokstavligt talat har jag gått ifrån min starka längtan.
(Inte sprungit, sakta gått och tittat bakåt ibland.)
Inte sakta ner och inte öka, fortsätt starkt framåt!
Hanterbart nu, känns lättare. Saknar ändock, känns fint.
Är i tid nu, här. Minnen är minnen och de är där de är.
Ingen vet vad som komma skall. Drömmar. Livet är magi.
Du kan hålla någon annan i din famn, vad vet jag. Du är där du är.
Vi gör vad vi vill, vi är fria att känna och älska vem vi vill
och
jag vill dig bara väl!
Känner ingen avund eller skam,
jag hoppas du är älskad.




Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-10 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad