Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du knullar så bra när du gråter

 

 

Du knullar så bra när du gråter,

jag juckar fram ditt påhittade övergrepp.

Du ejakulerar från dina ögon,

och du går när jag är klar.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 654 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-12 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Romantisk på något konstigt sätt.
2019-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP