Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kaos. Förintelse. Isolering.


Murkna kyssar

 

 

Jag affischerade mitt avsked i ditt bröst;

lät dina nariga, förljugna läppar

formas till komplimanger att kräkas av.

 

Jag lät mina murkna kyssar stänga din käft,

allt för att slippa din frigida självömkan...

Du var världens sämsta tidsfördriv.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-13 18:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mustig och slagkraftig antikärleksdikt! Uppfriskande som få.
2019-07-13

    ej medlem längre
Vilken vacker hatförklaring.
2019-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP