Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäms!

Du vill bara förstöra,
mig.
Du vill se mig bruten,
det stör dig så
att jag mår bra.
Anklagar mig för att ”vara hög på mig själv” eller något annat.
Vill ha tillbaka men det går inte, du får inte.
Kärlek är så långt bort ifrån dig nu,
den vill inte veta av dig,
skäms.
Du har nollat dig och dina chanser.
Du har tryckt gasen i botten
och det är farligt.
Snart är du så liten i fjärran,
ser dig inte mer,
äntligen.




Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-14 19:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant att Du beskriver det otäcka som något som avlägsnar sig - och försvinner som en prick "i fjärran".
Så målande beskrivet. Bravo!
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad