Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min döda vinkel nu.

Jag har så jävla hård hud nu!
Fan va skinn på näsan jag fått!
Jäklar vad jag övat på överlevnad!
Akta dig för att trampa på mina tår!
Sa du nåt dumt?
Ska du ta det tillbaka?
I don’t give a fuck,
lyssnar inte, ser inte dig längre,
shit va najs och IGNORERA dig!




Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-15 22:40



Bookmark and Share


  danne //
ilskan
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad