Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagbokens sista rad

En dag skrev hon
på dagbokens blad
utan särskild eftertanke
sin allra sista rad
Livet var ej över
men saknade magi
Inga ord hon längre
fann att bevara
för framtid där uti.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-16 01:56



Bookmark and Share


  Stay Golden
How Sad, And Sweet, and somehow truthfull <3
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP