Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens Nyheter


Morgontidningen i lådan
Fuktig trycksvärta

En skön början
Några kliv upp för
trappan
Det doftar kaffe

Slukar kulturdelen i ett nafs
De tyngre nyheterna får vänta

Svårare än så här
behöver det inte vara
tänker jag
och brer en skorpa med smör
Hyvlar sedan över osten
och klickar på
en tesked marmelad

Redo nu
Att inta Dagens Nyheter




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-17 12:16



Bookmark and Share


  Stay Golden
åhhh skorpor <3
2019-07-17

  Kungskobran VIP
Dagens Nyheter den politiska korrekthetens husorgan
2019-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Den står skyhögt över Expressen och Aftonbladet.
Men det gör t o m Kvällsstunden.
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP