Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akt I


Rakryggad är jag

Kvinnan i mitt bröst gråter

Alla kan stajla




Fri vers av Coffee
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-27 15:21



Bookmark and Share


    Xena
fin - sorglig...
2006-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Coffee