Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han var inte riktigt den jag tänkt mig...

 

Första gången han sade att han älskade mig

 

 

 

 

 

höll jag andan för att stoppa tiden och njuta av ögonblicket.

 

Tänk vilket ödets ironi

 

att jag två veckor senare kippade efter luft.




Fri vers av Coffee
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-06 08:12



Bookmark and Share


    Xena
WOW... vilken känsla i den här...helt underbar...great job A
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Coffee