Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BobHundhaiku

 

Inte rättvist att

spela Bob Hund på lågt ljud

krävs festivalscen




Bunden vers (Haiku) av Coffee
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-06 08:15



Bookmark and Share


    punka
helskön haiku!
och håller med,
bob hund kräver volym,
allra helst en resa
tio år bakåt
då de var som bäst!
2007-07-03

    Xena
Haha... ja... kanske är det så?
Har nog inte ens hört honom *rodnar*
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Coffee