Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktaren

 

Jag befinner mig

 

oftast i marginalen

 

Tryggt utanförskap

 

 




Bunden vers (Haiku) av Coffee
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-09-06 08:06



Bookmark and Share


    Xena
att betrakta är en paus
från livet... ibland är det skönt, men man får inte glömma bort att leva också....

well put
2006-09-06

  Bysmeden
Det är alltid bra att tänka efter två gånger....innan man skriver på...!
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Coffee