Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skattjakt

I det myllrande dånet,
Av kulturer som möts,
Urskiljs en ridå, som av tunna moln,
Är komna, någon beslöt,
Att skjuta.


I den stora öken,
Sandbankarna formar en siluett,
Hjärnspöken, på andra sidan banken, röken,
Ett rop hörs, swosh, swosh, pilarnas piruett.
Döden


I skogen kan höras hur en varg fått vittring,
Beslutsamt leder han sin flock,
Vittringen var ej från en vilding, en hund med halsring,
Vargarna försvarar sig i ren chock, men Pang! hörs ett skott,
Vargen är nu ett minne blott.


I stans dånande röra,
Varenda öra kan höra avgasrören,
På caféet måste han smöra,
Hon; totalt dövöra,


Ilskan och sorgen,


Ännu en som inte lyssnar, i det tysta, efter det upplysta,
Jag letar efter detta något,
Men jag kommer inte ihåg vad det är för grej,
Men åh andra sidan, ingen letar som mig,
Tomheten ersätts inte med ny tjej,
Nytt hopp om att jag faktiskt,
Hittat mig.




Fri vers av Preech
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-19 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preech
Preech