Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilder ur en rörig skalle

Klibbigt varmt tropikerna
00:27 tempen är 18 varma kärleks grader.
Armar och ben
kroppen för-söker
gräv-maskins käftar
sliter gröper ur.
Å alla tankar som
flyger omkring likt
mygg...
varför är naturens
tema alltid så lockande
jämnfört med stadens
bullersamma miljö
avgaser som man suger
i sig , haha ser det mer
bildmässigt hur man
står där kippar efter andan
sen kommer Eva rusande
förbi hon har nyligen sett
Adam i ett skyltfönster
konstant nervositet stryker
omkring i kullerstenen medans
jag ett bortglömt namn klampar
stampar omkring på myrar plockar
guldbär stora som körsbär ...
tja enkelheten drömmare med
förmycket i lasten kanske stora
bumlingar i ryggan fast du Pia
du har nog tagit besittning av
alla bumlingar jag bär på ja en
jäkla sylt blir det söt som du
är ... Varför vaknar jag varje morgon
glad å lugn men sen är yrvädret fram
igen gör mig nedstämd ...
Det är som en tropisk natt i nattens timmar.. fröken räv skriker högt någonstans i vargtimmen klockslag
kanske ett kocklag ...ord med oreda
Pia




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-21 00:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2019-07-24

  WyS VIP
Vacker betraktelse o fin bild!
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //