Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Könsstympning

 

 

De flesta flickor som könsstympas blir det innan de kommer till Sverige. Varför inte läkarundersöka flickor som man misstänker blivit könsstympade, även om det krävs en lagändring först. Problemet kommer inte att upphöra förrän man tar till krafttag. Det kostar också den svenska sjukvården pengar att vårda dessa flickor/kvinnor då könsstympningen ofta innebär livslångt lidande.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-23 09:36



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Det måste i alla fall vara förbjudet i Sverige!
2019-07-24

  bohemen VIP
Det måste i alla fall vara förbjudet i Sverige!
2019-07-24

  Bodingen VIP
Ihopsydd snippa och skuren klitoris
tradition av pinade flickors plågoris
somliga väljer att värna dess kultur
totalt galna i hjärna är av sin natur










2019-07-24

  Fulbergarn
ja fy vad hemskt det är
2019-07-23

  danne //
Hemskt blir ordet ..
men det sker även
hos oss pojkar ja män
med ..
Det känns konstigt att
med en seds rättfärdigande
bedriva en handling just sådan
??? förvirrelsen ..
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP