Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmördaren

 

 

En trumvirvel av kättingar,

hängande runt gamnacken

som gett upp tanken på i morgon,

dundrar i skyddsrumssviten

och får alla att blänga på självmördaren,

som ger fingret åt Gud

och avslutar sitt arbete själv.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-24 07:35



Bookmark and Share


  objekt3
https://www.imdb.com/title/tt1202625/

2019-07-24

    Lena Staaf VIP
Publiken ingriper. De vill inte påminnas om sin egen dödlighet.
2019-07-24

    ej medlem längre
Nä fy för satan! Ett lik är inte mycket att ha! Ge fingret åt Gud för all del, men hångla upp Livet i brygga!
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP