Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet här

jag fick en smak på livet.
Så ljuvlig och så god.
Männsiskor skrattar, ljud från alla håll.
Musiken den spelar, från varje hörn du går.
Människor som pratar fast du vet inte vem de är.

Att sitta på en parkbänk och genomskåda människor är inget konstigt
Inte heller att tala med en främling.
Liv över allt! Doften är levande, människor de med.

Du är aldrig ensam. människor fnns över allt, spelar ingen roll tid på dygnet, för där finns alltid liv. Vem hade kunnat veta att 7 dagar har förändrat allt.

Tillbaka till min vardag, till den värld jag lever här. Klockan är 20:50, jag hör eller ser en enda själ. är det här livet jag har levt? Nej inte en dag mer.




Fri vers av aaliyha
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-06-27 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aaliyha