Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga vingslag



I svarta ögons
djup
syns tunga
vingslag

Över sjön
skränande
fågelstreck

Vid bryggan
ligger båten
illa förtöjd

Snart
sliter den
sig loss och
far ut över
mörkt vatten













Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-26 09:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är en dramatisk bild du tecknar. Den fastnar.
2019-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP