Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktiga intryck

Sedd från en avlägsen
plats i skuggan

Ur ett utifrån- perspektiv

En impressionistisk tavla

Armen som sträcks
Fingertoppskänslan
som stryker över hela bilden

Fram och åter

Med kisande ögon syns
allt vara i upplösing

Solbelysta små fläckar
över grönskans alla kulörer




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-26 15:54



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du är fantastisk på att skriva naturens bilder!
2019-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP