Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fokus

Med blicken fäst
vid trädens raka
ryggar,till hälften
solbelysta

En kråkas knarrande
läte likt en osmord
gisten dörr,störande ett
tillämpat lugn

Det autonoma livet
inte alltid så sjãlvgående

Måste ibland hjälpas
på traven, med minst
tre djupa andetag

Inte alls enkelt
det tillsynes naturliga

Som att lätta på de
uppdragna axlarnas
spännband och låta
dem falla

Med blicken fäst vid
trädens raka ryggar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-28 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP