Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 118

Håll mina händer och ta emot mina andetag, 

jag ska svepa dem som en sjal genom ditt hår, 

vi kan bygga vårt liv, 

på lukten av ett sommarregn, 

bara jag får vakna var morgon,

låta mina fingertoppar röra sig över dina ögonlock, 

bara jag får somna var kväll, 

med mitt ansikte mot din axel, 

Håll mina händer och ta emot mig, 

jag har alltid tillhört dig, nu kommer jag hem.




Fri vers (Fri form) av Haverirapporten
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-28 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haverirapporten