Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kyss mig vacker, hångla upp mig till ert äppelträd, frambringa en älskare av ek och historia! Dra åt Helvete! Puss! <3


Tondöv i betong

 

 

Förringa mig till pojkvasker,

betvinga mig till troende:

Förakta mig till det avskräde

som ni - i frack och klänning - kallar för människa.

 

 

Jag står stolt, med rak rygg,

och repar Mercan du trodde var din.

Må maran rida din klitta.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-29 21:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
På dem bara! Låt dem inte trycka ner dig. Hycklarna!
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP