Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
why not?


Har du så gott om tid


Det är en dag i mängden
Konstigt att man har så många dagar
Lite konstigt med tanke på vad kort livet är
Så vad ska du göra i dag?
Tvättstugan väntar efter jobbet
Det är ett jobb som du tvingas till
Har du så gott om tid

Hur länge har ni bråkat
Hur mycket mer ska du stå ut med
Är det verkligen värt allt det där
Försöker du att förstå vad det handlar om
Vad var det som fick dig att göra det där valet
Den människan är inte den som du valde
Har du så gott om tid
Lever du så länge?

Varje dag kan vara den sista
Hur ska du leva din dag?
Du sitter i bilkön, vilka idioter
Kunderna på jobbet är pest
Och vad är det för kärlek som de pratar om
En gång kanske det var kärlek
Nu är det en del av ditt liv
Men inte älskar du längre
Lite sex för att få det att fungera ett tag till
Har du så gott om tid?

Telefonen ringer, ännu en kväll
Det börjar bra, det är artigt, lite opersonligt
Sen kommer känslorna som ebbar ut i ilska
Inte en kväll till, vad föder det för morgondag
Kunde du inte ha ett liv ensam, ett bra liv
Du har gått rakt in i en fälla
Men du kan alltid göra val
Det är bara tid som du förlorar medan du funderar
Har du så gott om tid?




Fri vers av PPQ
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-06-27 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ