Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frekventerar inte detta ställe särskilt ofta nu. Försöker hålla grisnäsan ovanför kvicksandsytan... det går lindrigt bra. Puss på er, för allt vackert ni skriver, och för ert tålamod. <3


Sockervadd av Zyklon-B

 

 

Jag stryker min tunga

över din upptäcktsresande skugga.

Du är indränkt i vardag och rastlöshet,

självhat och psykiatrisk bomull:

En sockervadd av Zyklon-B

och inställda självmord.

 

Du smakar så gott…




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-31 15:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Lockelse till uppgivenheten men kämpar vidare i skiten.
2019-07-31

    ej medlem längre
Gillas!
2019-07-31

  AKT VIP
Vardagsbrutalitet när den är som bäst!
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP